Wat betekent?

 Allemaal wat we nodig beschikken over, is ons locatie teneinde te parkeren en een stopcontact. Een rest organiseren wij, opdat u perfect kunt plezier hebben aangaande de eigen party.

Dit servicegerichte medewerkers betreffende Snackmobiel.nl komt naar de door u opgegeven plaats betreffende ons frietwagen met huis, die is gevuld met een meeste hete hapjes.

En vergeet de standplaats vergunningen niet, je mag niet onverwacht ergens kunnen verkopen ofwel voor een markt aanschuiven.

Hygiëne staat bij Denies heel hoog in het vaandel. Niks kan zijn zo vies ingeval je gasten een frietje onthalen uit een frietwagen die ook niet absoluut ‘proper’ lijkt te bestaan. Daarom wensen we ervoor dat een frietwagens continue schoon gehouden worden, vooral verder tussen het bakken via.

U kan alang vanaf 40 man ons Frituurwagen in Limburg huren. U beslist vooraf uit die producten men kiest op dit event en we wensen voor de rest.

Bezit u vragen/opmerkingen of wilt u dan ook registreren, neem dan vrijblijvend contact op via hieronder formulier in te vullen.

Wilt u ons frietkraam huren voor uw huwelijksinzegening, feest ofwel evenement? Wij autorijden overal heen in Holland. En maken op locatie de allerlekkerste friet en snacks voor u dan ook klaar. U dan ook hoeft zelf enkel doch te plezier hebben. Al vanaf € 500,- kunt u dan ook ons frietkraam huren. Betreffende wat u doch wilt. 

Zoveel stroom benutten stelt nogal wat veiligheidseisen aan je bedrading teneinde brandgevaar via oververhitting van de kabels uit te sluiten.

Organiseert u dan ook binnenkort een evenement ofwel partijtje en bent u dan ook hiervoor op zoek tot een frietkraam? Voor Werner aangaande Hoof Fun & Food kan u terug voor het huren met een stijlvolle en fijne frietkraam die perfect is voor iedere gelegenheid. Wij verhuren ons frietkraam met  de eigen collegas.

Flexibiliteit en gastgerichtheid bestaan de sleutelwoorden over het beurs, dus zo u dan ook persoonlijke wensen of tips heeft, kunt u dan ook altijd met het aanraking opnemen, zodat wij ons passende prijsopgave voor u kunnen vervaardigen.

De aantrekkelijke prijzen bestaan check hier inclusief een benodigde producten, een medewerkers en een frietwagen aan huis. Kan zijn de locatie niet zo dan twintig kilometer van Eindhoven? Vervolgens hoeft u tevens nog weleens geen reiskosten te betalen.

Boek meteen menu De Luxe ofwel V.I.P. voor in een maanden april, mei of juni en wij maken de menu volkomen betreffende

Ook niet alleen dat, ze voldoen niet met een HACCP hygiene richtlijnen. Het soort consumentenpannetjes kan zijn ongeschikt voor bekwaam duurgebruik. O.a. heel wat te hoge DPTG gehaltes, tenzij jij ieder uur een frituurpan compleet schoonmaakt en jouw vet vervangt.

We kunnen u dan ook vooraf kosteloos consumptiebonnen toesturen die u dan ook uit kunt segmenten, waarmee de gasten hun frietje en snack voor het met de frietwagen mogen komen halen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Wat betekent?”

Leave a Reply

Gravatar